Nintendo Switch

– Kommer ny neste år

Med kraftigere innmat og en drøss med nye spill.

NINTENDO: En ny Switch med kraftigere innmat kan være på trappene. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
NINTENDO: En ny Switch med kraftigere innmat kan være på trappene. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer
Publisert

Ifølge rapporter fra Bloomberg kan det være duket for en oppgradert utgave av Nintendo Switch tidlig neste år. Det vil i så fall være rundt fire år etter at Switch først ble lansert i mars 2017, etterfulgt av en Lite-versjon i fjor.

Kilder som nettstedet har vært i kontakt med, sier de tekniske detaljene ennå ikke er fastslått, men at Nintendo utforsker mulighetene med å levere 4K-grafikk på den portable konsollen.

I tillegg hevder kildene at den angivelige konsollen skal lanseres med en rekke eksklusive spill, som i så fall forklarer høstens spilltørke for Nintendo som ikke har noen egne storspill på menyen.

Det er allerede kjent at Nintendo jobber med en oppfølger til kritikerroste «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» og «Metroid Prime 4».

Går glipp av julesalget

Dersom ryktene stemmer, vil Nintendo gå klar av høstens spillduell mellom Sony og Microsoft som begge lanserer nye konsoller, men går samtidig glipp av det store julesalget.

Uten at det nødvendigvis er noen krise for Nintendo som har solgt over 60 millioner Switch-konsoller, og dermed passert NES, siden lanseringen i mars 2017. Flere av Nintendos Switch-spill kan også skilte med svært gode salgstall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer