Kommer til Norge

Dyson introduserer flere etterlengtede nyheter.

ANDRE FORSØK: Etter et mislykket forsøk på å lansere en robotstøvsuger i 2016, prøver Dyson seg på nytt. Foto: Dyson
ANDRE FORSØK: Etter et mislykket forsøk på å lansere en robotstøvsuger i 2016, prøver Dyson seg på nytt. Foto: Dyson Vis mer
Publisert

Den kan ikke sies å være spesielt diskret, Dysons nye robotstøvsuger. «Dyson 360 Vis Nav», som selskapet har valgt å kalle den, kommer i deres signaturfarge blå med røde og lilla detaljer.

Vågalt, om ingenting annet, i hvert fall med tanke på at deres første forsøk på en robotstøvsuger var en flopp.

Tatt i betraktning hvor populært robotstøvsugere har blitt de siste årene, er det likevel rart Dyson ikke har kommet på banen før. De har gjort stor suksess med sine håndholdte støvsugere, som har ved flere anledninger blitt best i test hos oss.

Er ikke selvtømmende

Så hvordan utmerker 360 Vis Nav seg? Dyson hevder selv at sugekraften skal være den dobbelte av andre robotstøvsugere.

De trekker også frem at den kommer med en avansert prosessor som kan «tenke og tilpasse seg» dataene den samler inn fra de 26 ulike sensorene den er utstyrt med for å unngå hindere oppdage støv og finne vegger, skriver The Verge.

Støvsugeren har en «trippel-børste» som brukes på ulike typer underlag. Myk nylon på harde gulv, antistatisk karbonfilamenter for de minste støvpartiklene og stive nylonbørster til tepper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.