Xbox

Kommer til TV-en

Spennende spillnyheter under «ikke-E3».

XBOX: Snart kan du spille Xbox-spill på TV-en uten konsoll. Foto: icemanphotos/Shutterstock/NTB

XBOX: Snart kan du spille Xbox-spill på TV-en uten konsoll. Foto: icemanphotos/Shutterstock/NTB

Vis mer
Publisert

Den store spillmessa E3 har i en årrekke blitt avholdt hver juni, men arrangørene ble i 2020 tvunget til å ta en pause på grunn av coronautbruddet.

I år er det mer normale tilstander med messegulv som åpnes igjen, men E3-messa er ikke blant dem. Uten at det skorter på spillnyheter av den grunn.

Denne uka er tettpakka med spillnyheter fra store deler av bransjen i det som uoffisielt er blitt døpt «ikke-E3».

Xbox TV-app

Microsoft skal avholde et stort Xbox+Bethesda-show klokka 19 i kveld norsk tid, men har allerede trukket sløret av noen spennende nyheter som spillerne kan se fram til.

Blant dem er at Xbox Game Pass og skystrømming av spill også kommer til smart-TV-er. I førsteomgang til Samsungs 2022-serie med smart-TV-er som får en dedikert Xbox-app for strømming av spill.

Xbox-appen på TV har støtte for blant annet Xbox Wireless Controller, Xbox Adaptive Controller, Elite Series 2 og PlayStation DualSense.

Dermed kan du snart strømme Xbox-spillene dine på PC, mobil, nettbrett og TV i tillegg til Xbox-konsollene.

Xbox skriver i pressemeldinga at de også utforsker andre TV-samarbeid, så vi antar at det ikke er altfor lenge til at andre enn Samsungs TV-er også får Xbox-appen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.