Kompakt, elegant og praktisk fra hp

Hp lanserer nyheter på løpende bånd, både kameraer, skanner og kompaktløsning for hjemmekontor.

Kompakt, elegant og praktisk fra hp
Publisert
Sist oppdatert

Det er en stor forvandling hp har gjennomgått de siste tiårene. Tidligere assosierte vi hp med kalkulatorer og avanserte apparater for laboratorier og sykehus. I dag leverer de også små snertne digitale kameraer, skannere og skrivere.

I denne prosessen har produktprofilen endret seg fra en ganske teknisk og ikke så utpreget stilfull design, til dagens produkter som er på linje med de mer moderne trendene. Spesielt gjelder dette de nye kameraene, men også i andre produkter som er på vei.

Kompakte kameraer

De to nye kameraene er typiske kompaktmodeller, men både designet og materialbruken er helt ny.

Tidligere har bruken av plast vært dominerende, men disse nye kameraene kommer i et elegant hus av metall. De ser også en god del bedre ut i virkeligheten enn på bildene.

Photosmart 735 og 935735 er den minste modellen, og har 3,2 megapikslers oppløsning (2080 x 1542) og 3x optisk zoom med optikk fra Pentax. Internminnet er på 16 MB og minnekortet som brukes er av typen SD/MMC.

Det er både optisk og LCD-søker, og plasseringen er slik at du slipper å trykke nesen mot LCD-panelet når du skal bruke den optiske søkeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer