Kompakt projektor fra Philips

Projektorene blir stadig mindre, og nå har også Philips lansert en liten og lett enhet. Vi har latt den vise hva den er god for.

Kompakt projektor fra Philips
Publisert

Projektoren er liten og lett, den veier ikke mer enn 1,3 kg og er omtrent like stor som en bok. Etuiet som følger med for å ta vare på kabler og fjernkontroll er omtrent like stor. Svært letthåndterlig, med andre ord.

Installasjon

Vi sjekket projektoren fra to bærbare Dell-PCer, en med Windows Me og den andre med Windows 2000. I Windows Me ble den registrert som ny skjerm av Plug&Play, og ba om installasjonsdisk. Den medfølgende CDen ble servert, men en av filene ble ikke funnet i orden. Til tross for dette fungerte det hele utmerket.

I Windows 2000 ble det ikke registrert noen ny enhet, i hvert fall ikke som vi ble orientert om, men det hele fungerte også her uten videre.

Fleksibel

Fokusering gjøres svært enkelt ved å dreie på hjulet over optikken, en god gammeldags analog metode, interaktiv og fin.

I tillegg justeres andre parametre, som lysstyrke og kontrast, fra en enkel skjermmeny som betjenes med fjernkontrollen.

Du har også mulighet for å zoome inn bildet ganske dramatisk, men det er langt mindre muligheter for å zoome ut. Dette innebærer at projektoren må stå ganske nær lerretet. Projektoren har også mulighet for å kompensere for feil geometri i plasseringen av lerretet. Du slipper dermed å se på et forvrengt, trapesformet bilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer