Kompleksitet truer utvikling

DENVER (DinSide Data): Som vanlig annonserer Inprise (tidligere Borland) flere produktnyheter på sin årlige utviklerkonferanse denne uken - denne gang med hovedvekten på løsninger som skal takle den truende krisen innenfor systemutvikling. DinSide Data rapporterer fra Denver.

Application Server er sentral i strategien til Inprise fremover.
Application Server er sentral i strategien til Inprise fremover. Vis mer
Publisert

Inprise Conference i Denver overtar etter åtte år under navnet Borland Conference. Som vanlig er denne konferansen kjemisk fri for slips og dresser, men over 3000 utviklere fra hele verden har funnet veien til fem dager med kurs og faglige foredrag. Dette er det høyeste antallet hittil, og et sunnhetstegn for Inprise. Selskapet har vært med siden PCens første dager med suksess-produktet Turbo Pascal, men gjennomgikk en anstrengt periode for et par år siden.

Utviklingsverktøy er hva Inprise driver med, og nettopp programutviklere er et nøkkelelement i det Inprise kaller kompleksitetskrisen innenfor IT: Det er nemlig alt for få av dem.

Ikke minst på grunn av den enormt raske utbredelsen av Internett og tilhørende teknologi, får vi stadig flere data, flere brukere, flere systemer og flere applikasjoner. Med en mer og mer globalisert konkurransesituasjon, blir det også stadig viktigere å kunne reagere raskt på endringer.

Paradoksalt nok har informasjonsteknologien for tiden lite hjelp å tilby her: Mange IT-ansvarlige har oppdaget at det koster alt for mye tid og penger å vedlikeholde og videreutvikle eksisterende (og ofte gamle) systemer i virksomheten. Istedenfor å gi konkurransefortrinn, er IT-systemene blitt en flaskehals for virksomhetens videre utvikling og vekst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer