Komplett og NetOnNet slår seg sammen

Elektronikkjedene NetOnNet og Komplett slår seg sammen. De to får en markedsandel på rundt 10 prosent i Norden.

SLÅS SAMMEN: NetOnNet og Komplett slår seg nå sammen, men merkenavnene vil bestå. Foto: Pål Joakim Pollen
SLÅS SAMMEN: NetOnNet og Komplett slår seg nå sammen, men merkenavnene vil bestå. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Merkenavnene NetOnNet, Komplett og Webhallen videreføres, ifølge en pressemelding onsdag.

Både NetOnNet og Komplett har virksomhet i både Norge og Sverige, men begge har flest kunder i sitt respektive hjemmemarked, henholdsvis Sverige og Norge.

– Komplett og NetOnNet er en god match. Sammen får vi enda flere kunder, sier Lars Olav Olaussen, administrerende direktør i Komplett.

Velger netthandel

– Begge selskapene har vokst kraftig de siste årene ettersom stadig flere velger netthandel fremfor fysiske besøk. Vi er begge digitale aktører som har lyktes godt i markedet, sier Susanne Holmström, administrerende direktør i NetOnNet.

NetOnNet blir en egen forretningsenhet i Komplett-konsernet. Olaussen blir konsernsjef i nye Komplett Group, og Holmström fortsetter som administrerende direktør i NetOnNet, samtidig som hun blir viseadministrerende direktør i Komplett Group.

18,5 milliarder i omsetning

De to selskapene hadde i 2021 en samlet årsomsetning på 18,5 milliarder kroner og et driftsresultat på 674 millioner kroner. Selskapenes samlede markedsandel vil være cirka 10 prosent i Norden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer