Komplett PC med Pentium III i en flatskjerm

Noen PCer er i ferd med å bli vakre. Vi har sett trenden på CeBIT-messen i Tyskland, og nå viser MultiQ frem en PC med flatskjerm som har en komplett PC i sokkelen.

Komplett PC med Pentium III i en flatskjerm
Publisert

MultiQ FPC er en LCD-skjerm med integrert datamaskin. Den er designet spesielt for miljøer der design og plassmangel har en avgjørende betydning. PCen er utstyrt med Pentium III processor, 64 MB RAM, 10 GB harddisk og CD-ROM.

PCen støtter hastigheter opp til 600 MHz, så ytelsen er sammenlignbar med en hvilken som helst vanlig PC. Skjermen støtter oppløsninger inntil 1280 x 1024, og er koblet til hovedkortet med en digital forbindelse. Det er også forskjellige grafikkort tilgjengelig. Selve skjermen er beskyttet med en ekstra glassplate foran den sensitive LCD-skjermen.

Nye design på rekke og rad

Det siste året har vi kunnet observere de første spede forsøkene på å lage nye spennende PC-design. Toshiba har allerede lanserte en serie 1897">bærbare PCer med nye farger og nye overflater. På årets CeBIT-messe i Hannover var det en tydelig trend at PC-produsentene regner med at du og jeg kommer til å bli mer opptatt av design i løpet av kort tid (sjekk artikkelen 2829">PCen er blitt forfengelig for mer informasjon om dette).

En annen kandidat i konkurransen om den vakreste datamaskinen, er utvilsomt Silicom Graphics som nettopp har lansert en 2148">serie maskiner med Intel-prosessor og Windows NT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer