Komplett TV-studio i PCen

LAS VEGAS (DinSide Data): Blant myriadene av Comdex-stands med nye produkter, er det en som alltid har mange interesserte tilskuere: Selskapet Play Inc. har utviklet en komplett TV-studioløsning som kobles til en vanlig PC med Windows NT. Prisen er rekordlav, og sendingene kan formidles på lufta eller via Internett.

I "kontrollrommet" til Trinity kan du styre opp til 8 videokameraer og legge på et ufattelig antall flotte effekter.
I "kontrollrommet" til Trinity kan du styre opp til 8 videokameraer og legge på et ufattelig antall flotte effekter. Vis mer
Publisert

Comdex er mer enn lansering av nye PCer, CD-brennere og skrivere. Den som leter vil også finne ny spennende teknologi som har evnen til å forandre. En slik teknologi er Trinity, som er en komplett TV-løsning med topp kvalitet til en latterlig lav pris sammenlignet med tradisjonelle TV-systemer.

Trinity har vært på markedet i ca. seks måneder, men på årets Comdex ble det vist to viktige nyheter: For det første er den nå også i stand til å håndtere den europeiske standarden PAL, og for det andre er det nå laget en løsning som gjør at du kan "kringkaste" på Internett.

Det innebærer f.eks. at alle landets folkehøyskoler med medialinjer og alle landets nær-TV-stasjoner kan få dramatisk bedre kvalitet på sendingene sine. For ikke å snakke om alle selskapene som vil satse på intranettbasert opplæring eller informasjonsformidling.

Slik er Trinity bygget opp

Trininty er en komplett løsning med en rekke kort for videoproduksjon. Boksen (som bl.a. inneholder 22 egenutviklede brikker) kobles til en standard PC med Windows NT, og det er det hele. Boksen registrerer video med 60 bilder pr. sekund i ekte d1-kvalitet (TV-kvalitet).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.