Komplett.no 2003-09

Komplett.no er Norges største leverandør av datautstyr, og har til vane å skvise marginene når det er pris-sammenligning på DinSide. Her er septembertilbudet.

Publisert

Månedens "DinSide-PC" fra Komplett.no er basert på det populære Nforce2-brikkesettet, som har scoret bra i ytelsestester i inn- og utland. Hovedkortet er utstyrt med både SerialATA- og RAID-kontroller, men maskinen er dessverre ikke utstyrt med FireWire-port (for bl.a. tilkobling av DV-kamera).

Suveren for spilling

Minneløsningen er sannsynligvis den aller raskeste av alle i oversikten, og sammen med det lynraske grafikkortet og 19"-skjermen er det hevet over en hver tvil at denne PCen er et supert valg for alle som er glade i å spille de siste 3D-spillene på markedet.

Prosessoren i denne PCen er litt tregere enn de andre, uten at vi tror du vil merke særlig til det i praksis.

Du får også en bra DVD+RW-brenner fra NEC, som vi for øvrig har testet, les mer om den her.

Her har du det du trenger for å koble deg til bredbånd inkludert i prisen, men hvis du sverger til modem/ISDN, får du en merkostnad på et par hundrelapper.

Programvare som hjelper deg å komme i gang med å bruke PCen får du også, og får du problemer med PCen er det godt å vite at teknikere kommer hjem til deg i garantiperioden (3 år) og fikser for deg gratis (så lenge det skyldes maskinvareproblemer).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer