Komplett.no 2003-09

Komplett.no er Norges største leverandør av datautstyr, og har til vane å skvise marginene når det er pris-sammenligning på DinSide. Her er septembertilbudet.

Publisert
Komplett.no 2003-09

Månedens "DinSide-PC" fra Komplett.no er basert på det populære Nforce2-brikkesettet, som har scoret bra i ytelsestester i inn- og utland. Hovedkortet er utstyrt med både SerialATA- og RAID-kontroller, men maskinen er dessverre ikke utstyrt med FireWire-port (for bl.a. tilkobling av DV-kamera).

Suveren for spilling

Minneløsningen er sannsynligvis den aller raskeste av alle i oversikten, og sammen med det lynraske grafikkortet og 19"-skjermen er det hevet over en hver tvil at denne PCen er et supert valg for alle som er glade i å spille de siste 3D-spillene på markedet.

Prosessoren i denne PCen er litt tregere enn de andre, uten at vi tror du vil merke særlig til det i praksis.

Du får også en bra DVD+RW-brenner fra NEC, som vi for øvrig har testet, les mer om den her.

Her har du det du trenger for å koble deg til bredbånd inkludert i prisen, men hvis du sverger til modem/ISDN, får du en merkostnad på et par hundrelapper.

Programvare som hjelper deg å komme i gang med å bruke PCen får du også, og får du problemer med PCen er det godt å vite at teknikere kommer hjem til deg i garantiperioden (3 år) og fikser for deg gratis (så lenge det skyldes maskinvareproblemer).

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer