Komplett.no 2003-10

Hvis du opplever problemer med PCen, har ingen andre en bedre løsning enn den Komplett.no tilbyr.

Publisert

Månedens "DinSide-PC" fra Komplett.no er basert på det populære Nforce2-brikkesettet, som har scoret bra i ytelsestester i inn- og utland. PCen er toppspekket, og utbyggings- og oppgraderingsmulighetene er mange. Gledelig å se at Komplett.no har utstyrt PCen med 2 FireWire-porter for tilkobling av eksternt utstyr, og en noe raskere prosessor enn forrige måned.

En annen bemerkelsesverdig oppgradering, er at PCen denne er utstyrt med en svært rask harddisk som benytter SerialATA-grensesnittet. Dette regnes som en arvtaker til dagens IDE-system. Når vi legger til at minneløsningen sannsynligvis er den aller raskeste i oversikten, er det hevet over en hver tvil at du kan forvente topp ytelse under nær sagt alle forhold, også i spill takket være grafikkbrikken Radeon 9600. Skjermen tåler i tillegg ekstremt høy oppløsning (1920 x 1440 piksler), dersom du skulle ha behov for det.

DVD-brenneren er også oppgradert siden sist, og NEC-brenneren i oktobertilbudet støtter brenning av både DVD-R(W) og DVD+(RW).

Programvare som hjelper deg å komme i gang med å bruke PCen får du også, og opplever du problemer med PCen er det godt å vite at teknikere kommer hjem til deg i garantiperioden (3 år) og fikser for deg gratis (så lenge feilen ligger i maskinvaren). Supert!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer