Komplett.no 2003-11

PC-tilbudene fra Komplett.no figurerer som regel blant de aller beste - hver eneste måned. November-tilbudet 2003 er intet unntak.

Publisert

I likhet med oktober-PCen, er månedens "DinSide-PC" fra Komplett.no basert på det populære Nforce2-brikkesettet fra Nvidia. Vi har faktisk tre PCer i vår testlab som er bygd rundt samme brikkesett! PCen er toppspekket, og utbyggings- og oppgraderingsmulighetene er mange.

Ytelsesmessig kan du også forvente mye fra denne PCen. Ta for eksempel grafikk- og minneløsningene, her har Komplett.no-PCen de klart raskeste løsningene denne gangen. SerialATA-harddiskene fra Maxtor er også noen ordentlige fartsbøller!

Dessuten er Komplett.no først ute med å tilby trådløst nettverkskort i en PC i oversikten vår. Investerer du i et trådløst aksesspunkt/ruter til noen hundrelapper, kan du dermed surfe på nettet uansett hvor du plasserer PCen i huset, uten å tenke på boring og kabelstrekking.

Programvare som hjelper deg å komme i gang med å bruke PCen får du også, og opplever du problemer med maskinen er det godt å vite at teknikere kommer hjem til deg i garantiperioden (3 år) og fikser for deg gratis (så lenge feilen ligger i maskinvaren). Supert!

Hvis du fortsatt trenger modem/ISDN for å kommunisere med omverdenen, får du en merkostnad på et par hundrelapper. Men det er til gjengjeld det eneste vi har å bemerke med negativt fortegn denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer