Komplett.no 2003-11

PC-tilbudene fra Komplett.no figurerer som regel blant de aller beste - hver eneste måned. November-tilbudet 2003 er intet unntak.

Publisert
Komplett.no 2003-11

I likhet med oktober-PCen, er månedens "DinSide-PC" fra Komplett.no basert på det populære Nforce2-brikkesettet fra Nvidia. Vi har faktisk tre PCer i vår testlab som er bygd rundt samme brikkesett! PCen er toppspekket, og utbyggings- og oppgraderingsmulighetene er mange.

Ytelsesmessig kan du også forvente mye fra denne PCen. Ta for eksempel grafikk- og minneløsningene, her har Komplett.no-PCen de klart raskeste løsningene denne gangen. SerialATA-harddiskene fra Maxtor er også noen ordentlige fartsbøller!

Dessuten er Komplett.no først ute med å tilby trådløst nettverkskort i en PC i oversikten vår. Investerer du i et trådløst aksesspunkt/ruter til noen hundrelapper, kan du dermed surfe på nettet uansett hvor du plasserer PCen i huset, uten å tenke på boring og kabelstrekking.

Programvare som hjelper deg å komme i gang med å bruke PCen får du også, og opplever du problemer med maskinen er det godt å vite at teknikere kommer hjem til deg i garantiperioden (3 år) og fikser for deg gratis (så lenge feilen ligger i maskinvaren). Supert!

Hvis du fortsatt trenger modem/ISDN for å kommunisere med omverdenen, får du en merkostnad på et par hundrelapper. Men det er til gjengjeld det eneste vi har å bemerke med negativt fortegn denne gangen.

Alt i alt en kraftig og velutstyrt PC med gode utbyggingsmuligheter. Denne PCen kan du regne med å få glede av lenge.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer