Komplett.no 2004-01

Komplett.no er Norges største dataleverandør, og byr ofte på svært gode PC-tilbud. Her er deres januartilbud.

Publisert
Komplett.no 2004-01

Etter å ha gått gjennom tilbudet fra Komplett.no slår det oss at det er ikke mye som skiller det fra hva du i desember fikk for 10.000 kroner. For 20% lavere pris får du fortsatt både 19" skjerm, 512 MB minne, svært rask grafikkløsning og en romslig 120 GB harddisk.

Prosessoren er også blant de allere raskeste i oversikten, og hovedkortet har gode utbyggingssmuligheter. Det støtter både SerialATA-disker og RAID. Hele 8 USB2.0-porter kommer også godt med når du skal koble til eksternt utstyr. Programpakken innbefatter antivirusprogram fra Norman, samt Works 7.0, med tekstbehandler, regneark og flere andre nyttige programmer fra Microsoft.

Vi gir også et ekstra pluss til Komplett.no for at de har oversiktens beste garantiordning - der teknikere kommer hjem og hjelper deg med maskinvare-trøbbel som måtte oppstå de første 3 årene i PCens levetid.

Har vi da ingenting å utsette på tilbudet? Vel, det måtte i tilfelle være at du ikke får DVD-brenner denne gang, men en kombinert DVD-leser og CD-brenner.

Pris uten skjerm: 6.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer