Komplett.no 2004-02

Norges største dataleverandør er aldri sparsomme når det gjelder å presentere gode PC-tilbud til serien vår. Forrige måned var det ikke rom for DVD-brenner, men denne gangen gikk det bedre...

Publisert

Februar-PCen er nesten identisk med PCen Komplett.no presenterte i januar, med et stort unntak: CD-brenneren er byttet ut med en siste generasjons 8x DVD-brenner. Det kan vi like. Skjermkortet er også byttet ut siden sist, det er fortsatt et kort som er bygd på den svært raske Radeon 9600-brikken fra ATI, men minnet er redusert fra 256 til 128 MB. Det høres mer dramatisk ut enn det i praksis er, de aller færreste vil nemlig merke dette.

Hovedkortet har gode utbyggingssmuligheter. Det støtter både SerialATA-disker og RAID. Hele 8 USB2.0-porter kommer også godt med når du skal koble til eksternt utstyr. Programpakken innbefatter antivirusprogram fra Norman, samt Works 7.0, med tekstbehandler, regneark og flere andre nyttige programmer fra Microsoft.

Vi gir også et ekstra pluss til Komplett.no for at de har oversiktens beste garantiordning - der teknikere kommer hjem og hjelper deg med maskinvare-trøbbel som måtte oppstå de første 3 årene i PCens levetid.

Vi har generelt lite å utsette på dette PC-tilbudet. Det måtte være at du ikke får Firewire-porter, noe flere andre leverandører byr på denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer