Komplett.no 2004-03

Norges største leverandør av datautstyr er ofte med og kniver i toppen i oversikten vår. Her er Komplett.no sitt mars-tilbud.

Publisert
Komplett.no 2004-03

PCen fra Komplett.no denne gangen er sannsynligvis den peneste de har hatt med noen sinne. Tidsriktig design i sort og grått kan vi like, og i fronten sitter det en leser for de fleste typene minnekort. Men vi skal først og fremst konsentrere oss om det som er på innsiden, og der skuffer Komplett.no sjelden.

Her sitter det en Athlon XP2800+ prosessor, som burde holde til de fleste oppgaver, samt en stillegående Seagate Barracuda harddisk på 120 GB. Minnet er på 512 MB, som i de fleste andre tilbudene. I tillegg får du en 4x DVD-brenner.

Hovedkortet støtter både SerialATA-disker og RAID-løsninger, og har innebygd 8 stk USB2.0-porter. Dessverre er det ingen Firewire-porter på PCen.

Grafikkløsningen er meget sterk, ATI Radeon 9600-brikken sørger for fin flyt i de fleste nye spillene i oppløsningen 1280 x 1024, som er det skjermen tåler.

Vi må også trekke frem et par andre ting her, først programpakken, som inkluderer både brannmur, antivirus og andre Internett-relaterte sikkerhetsprogrammer fra Norman, kontorsuiten Works fra Microsoft, gjenopprettingsprogramvare mm. Månedens fyldigste pakke. For det andre må vi nok en gang skryte av garantiordningen fra Komplett, som innebærer at teknikere kommer hjem til deg for å hjelpe deg med maskinvareproblemer som måtte oppstå de første tre årene etter at du kjøper PCen.

Velger du denne PCen med 19" CRT-skjerm i stedet for LCD-skjermen, blir prisen 9.495 kroner. Uten skjerm blir prisen 7.695 kroner.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i mars 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer