Komplett.no 2004-04

Norges største dataleverandør Komplett.no har utvilsomt oversiktens beste garantiordning. Men hva med selve PCen, holder den samme standard?

Publisert
Komplett.no 2004-04

Pent design har for lengst innhentet PC-oversikten på DinSide, og Komplett.no følger opp med en PC i trendfargene sort og grått. Som den ene av to butikker denne gangen, har Komplett.no satset på AMD Athlon 64-prosessor, et valg vi mener er både fremtidsrettet og klokt.

PCen er for øvrig ingen pusling. Hovedkortet støtter både RAID og SerialATA, og med 8 USB-porter (2 i front) og 2 Firewire-porter (1 i front) har du godt med tilkoblingsmuligheter for eksterne enheter. Dessuten har den 5 ledige utvidelsesspor (PCI) og støtter høyhastighets Gigabit LAN.

Videre er det benyttet en rask og stillegående 160 GB SerialATA-harddisk fra Samsung. 8x-brenneren er fra anerkjente NEC, og tar både DVD+R(W) og DVD-R(W)-plater, du får faktisk 5 plater med på kjøpet!

Skjermkortet fra Gainward benytter en GeForce FX5700 Ultra-brikke, som har en ytelse som kan sammenlignes med ATI Radeon 9600 under de fleste tilfeller. I praksis betyr det svært god ytelse i samtlige spill på markedet i 1280x1024 piksels oppløsning (som LCD-skjermen tåler).

LCD-skjermen som følger med til 10.995 er en sort kvalitetsskjerm fra Eizo. Vi har testet L557, som er temmelig lik, og gitt den terningkast 5.

Du får også med nok programmer til at du kan bli produktiv med det samme, deriblant Works 7.0 (kontorsuite fra Microsoft), og sikkerhetspakke fra Norman.
Komplett.no tilbyr 3 års på-stedet-garanti, hvilket betyr at det kommer teknikere hjem til deg og fikser PCen i hele garantiperioden, så lenge feilen skyldes maskinvaren, vel og merke.

Pris uten skjerm: 7895 kroner inkl mva. Med foreslått 19" CRT-skjerm koster denne pakken 9.595 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i april/mai 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer