Komplett.no 2004-04

Norges største dataleverandør Komplett.no har utvilsomt oversiktens beste garantiordning. Men hva med selve PCen, holder den samme standard?

Publisert

Pent design har for lengst innhentet PC-oversikten på DinSide, og Komplett.no følger opp med en PC i trendfargene sort og grått. Som den ene av to butikker denne gangen, har Komplett.no satset på AMD Athlon 64-prosessor, et valg vi mener er både fremtidsrettet og klokt.

PCen er for øvrig ingen pusling. Hovedkortet støtter både RAID og SerialATA, og med 8 USB-porter (2 i front) og 2 Firewire-porter (1 i front) har du godt med tilkoblingsmuligheter for eksterne enheter. Dessuten har den 5 ledige utvidelsesspor (PCI) og støtter høyhastighets Gigabit LAN.

Videre er det benyttet en rask og stillegående 160 GB SerialATA-harddisk fra Samsung. 8x-brenneren er fra anerkjente NEC, og tar både DVD+R(W) og DVD-R(W)-plater, du får faktisk 5 plater med på kjøpet!

Skjermkortet fra Gainward benytter en GeForce FX5700 Ultra-brikke, som har en ytelse som kan sammenlignes med ATI Radeon 9600 under de fleste tilfeller. I praksis betyr det svært god ytelse i samtlige spill på markedet i 1280x1024 piksels oppløsning (som LCD-skjermen tåler).

LCD-skjermen som følger med til 10.995 er en sort kvalitetsskjerm fra Eizo. Vi har testet L557, som er temmelig lik, og gitt den terningkast 5.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.