Komplett.no 2004-06

Den suverene vinneren forrige gang var Komplett.no. PCen er denne gangen enda hvassere. Blir det rått parti også denne gangen?

Publisert

Komplett.no har virkelig slått på stortromma i de siste PC-sammenligningene våre. Også denne gangen er det snakk om en PC i grått og sort, med kabinett fra In-Win og kvalitetsskjerm fra Eizo.

På innsiden har Komplett denne gangen satset på en AMD Athlon 64-prosessor (3000+) og hovedkort med det nye nForce3-brikkesettet fra Nvidia, som allerede har rukket å få meget gode skussmål i uavhengige tester. Brikkesettet har blant annet integrert brannmur, og utnytte mulighetene som ligger i denne 64-bits arkitekturen, blant annet med hensyn til regulering av klokkefrekvens, meget bra.

Du får hele 8 USB 2.0-porter, 1 stk Firewire-port, leser i front for de fleste minnekort, og diskettstasjon for deg som fortsatt sverger til denne lagringsløsningen. Nettverksstøtten innbefatter gigabit LAN (1000 Mbit). Trådløst nettverkskort kommer eventuelt i tillegg.

Litt mindre harddisk enn enkelte andre, men 160 GB er uansett slett ikke verst. Denne er dessuten blant de stilleste på markedet. At PCen leveres med en DVD-brenner som både skriver begge formater (+ og -) og i tillegg støtter de nye 8,5 GB-platene er dessuten svært bra!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer