Komplett.no 2004-06

Den suverene vinneren forrige gang var Komplett.no. PCen er denne gangen enda hvassere. Blir det rått parti også denne gangen?

Publisert

Komplett.no har virkelig slått på stortromma i de siste PC-sammenligningene våre. Også denne gangen er det snakk om en PC i grått og sort, med kabinett fra In-Win og kvalitetsskjerm fra Eizo.

På innsiden har Komplett denne gangen satset på en AMD Athlon 64-prosessor (3000+) og hovedkort med det nye nForce3-brikkesettet fra Nvidia, som allerede har rukket å få meget gode skussmål i uavhengige tester. Brikkesettet har blant annet integrert brannmur, og utnytte mulighetene som ligger i denne 64-bits arkitekturen, blant annet med hensyn til regulering av klokkefrekvens, meget bra.

Du får hele 8 USB 2.0-porter, 1 stk Firewire-port, leser i front for de fleste minnekort, og diskettstasjon for deg som fortsatt sverger til denne lagringsløsningen. Nettverksstøtten innbefatter gigabit LAN (1000 Mbit). Trådløst nettverkskort kommer eventuelt i tillegg.

Litt mindre harddisk enn enkelte andre, men 160 GB er uansett slett ikke verst. Denne er dessuten blant de stilleste på markedet. At PCen leveres med en DVD-brenner som både skriver begge formater (+ og -) og i tillegg støtter de nye 8,5 GB-platene er dessuten svært bra!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.