Komplett.no 2004-09

De ligger som regel i toppen, måned etter måned. Hva kan Komplett.no tilby i denne månedens PC-oversikt på DinSide.no?

Publisert

Komplett.no byr på en stilig PC i sort og sølv denne gangen, med matchende tastatur og mus.

På innsiden sitter en AMD Athlon 64-prosessor (3000+) og et avansert hovedkort med det nye nForce3-brikkesettet fra Nvidia, som allerede har rukket å få meget gode skussmål i uavhengige tester. Brikkesettet har blant annet integrert brannmur, og utnytter mulighetene som ligger i denne 64-bits arkitekturen, blant annet med hensyn til regulering av klokkefrekvens, meget bra. Arbeidsminnet er på 512 MB, i likhet med de fleste andre i denne oversikten.

Det integrerte nettverkskortet har en teoretisk maks hastighet på 1000 Mbit. For øvrig har PCen bra med tilklingsmuligheter, her finner du hele 8 USB 2.0-porter og 2 stk FireWire-porter.

Harddisken er på 160 GB, og kommuniserer gjennom SerialATA-grensesnittet. Det finnes langt større i oversikten denne måneden, men disken i PCen fra Komplett.no er til gjengjeld meget støysvak. Hovedkortet støtter i tillegg RAID.

DVD-brenneren er rimelig kjapp, og støtter tolags-brenning, og i tillegg får du en diskettstasjon, om ikke annet for å sikre bakoverkompatibiliteten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer