Komplett.no 2005-01

Oversiktens kanskje lekreste PC kommer fra Komplett.no denne gangen. Men hva med innmaten?

Publisert

Kompletts PC er bygget i et rålekkert sølvfarget Cooler Master-kabinett med aluminiumsfront. På innsiden sitter et Socket 754-hovedkort, altså den første standarden for AMD Athlon 64-prosessorer. Brikkesettet heter nForce 3 og kommer fra Nvidia. En god løsning, men siden Socket 754 allerede er avløst av Socket 939, er ikke dette det mest fremtidsrettede valget.

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som er midt på treet i dette selskapet (les: meget kraftig prosessor!). Det som imidlertid trekker ned, er at PCen leveres med 512 MB minne, mens mange denne gangen tilbyr det dobbelte. Selv om de fleste klarer seg bra med 512, er det ingen tvil om at mer minne kan slå positivt ut når du jobber med mange - og tunge oppgaver samtidig.

Også på harddiskplass har Komplett.no vært gjerrige denne gangen. 160 GB er 90 GB mindre enn i de rommeligste PCene i oversikten. Den er imidlertid svært støysvak, og det vil mange se på som positivt. Harddisken er tross alt ofte en vesentlig støykilde i en PC.DVD-brenneren fra NEC fikk nylig en sekser i vår test. Du får også med diskettstasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer