Komplett.no 2005-03

En av de virkelige traverne i denne oversikten, er Komplett.no. Norges største leverandør av datautstyr har som regel mye å fare med. Hva med denne?

Publisert

Kompletts PC er bygget i et rålekkert sølvfarget Cooler Master-kabinett med aluminiumsfront. Dette var det desidert mest solide og smekre blant PCene som ble testet i vår lab i januar.

Hovedkortet benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; nForce4. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI).

Vi merker oss samtidig at PCen er utstyrt med ikke mindre enn 10 USB-porter, samt 2 Firewire-porter. Det gir godt med tilkoblingsmuligheter.

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som i de fleste andre tilbudene denne gangen. Dette er en meget kraftig prosessor som sørger for topp ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. Når PCen i tillegg har 1 GB minne, kan du forvente et meget effektiv arbeidsjern.

Men når det gjelder lagringsplass, er Komplett.no gjerrigst av alle, og selv om 160 GB holder en stund, er det verdt å merke seg at de fleste andre tilbyr 90 GB mer. I tillegg får du naturligvis DVD-brenner, og for sikkerhets skyld, diskettstasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer