Komplett.no 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.
Komplett og Datakjeden sine tilbud har en tendes til å være nokså like, men Komplett har her satt inn en ekstra harddisk og valgt et litt mer spenstig utseende kabinett fra Antec - "Nine Hundred" har vindu i døra, ekstra lys og trolig godt med gjennomtrekk.

Ellers finner vi like stor skjerm, samme prosessor, samme grafikkbrikke og like mye RAM som i Datakjedens tilbud. De har til og med samme hovedkort, men mens Datakjeden har valgt SE-versjonen av Asus P5K spanderer Komplett fullversjonen. I praksis betyr det heatpipe-kjøling, FireWire, RAID-støtte (0/1) og en ekstra PCIe x16-slot (den ene dog kun i x4 hastighet) for dette tilbudet.

Totalt sett virker altså Komplett sitt tilbud noe sterkere enn Datakjedens. Men hvor mye støy vil egentlig viftene i dette kabinettet lage?

Komplett.no 2008-02

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden februar
Komplett.no februar
Mamoz Data februar
MPX februar
Multicom februar
Netshop februar
PCutstyr.no februar
PS.no februar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer