Komplett.no 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.Komplett og Datakjeden sine tilbud har en tendes til å være nokså like, men Komplett har her satt inn en ekstra harddisk og valgt et litt mer spenstig utseende kabinett fra Antec - "Nine Hundred" har vindu i døra, ekstra lys og trolig godt med gjennomtrekk.

Ellers finner vi like stor skjerm, samme prosessor, samme grafikkbrikke og like mye RAM som i Datakjedens tilbud. De har til og med samme hovedkort, men mens Datakjeden har valgt SE-versjonen av Asus P5K spanderer Komplett fullversjonen. I praksis betyr det heatpipe-kjøling, FireWire, RAID-støtte (0/1) og en ekstra PCIe x16-slot (den ene dog kun i x4 hastighet) for dette tilbudet.

Totalt sett virker altså Komplett sitt tilbud noe sterkere enn Datakjedens. Men hvor mye støy vil egentlig viftene i dette kabinettet lage?

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer