Konica Minolta DiMAGE Z3

Ikke nok med at du kan zoome inntil 12x, dette kameraet har også en nærgrense ved makrofotografering på 1 cm!

Publisert

Dette oppsiktsvekkende kameraet er utstyrt med zoomobjektiv som yter hele 12x, tilsvarende 35-420 mm! Bildebrikken er på 4 megapiksler. Også dette kameraet har en variant av optisk bildestabilisator som gjør det enklere å ta skarpe bilder når du zoomer mye. Det trengs på 12x! Kameraet har dessuten en særdeles kraftig super-macro, med nærgrense på 1 cm.

Futurisk

Huset skiller seg ganske klart ut fra de andre – med sitt noe futurisk preg. Det er av plast, i grått sort og krom, og kameraet er testens nest tyngste med sine 441 gram. Det kraftige grepet gjør kameraet behagelig å holde. Knappene er få og intuitive, men noen av dem er litt slarkete – noe som trekker ned kvalitetsfølelsen. At luken til minnekortet sitter på undersiden, og i tillegg lett åpnes utilsiktet, er også noe vi ikke setter pris på.

LCDen er dessuten liten, og den har for lav oppløsning til at du kan se om bildene dine blir skarpe eller ikke. Den blir litt uklar når det er lite lys i rommet, men er ikke blant de verste. DiMAGE Z3 har også en liten elektronisk søker, men også denne har for lav oppløsning til at du kan vurdere skarpheten nøyaktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer