Konica Q Mini

Konica Q Mini er et hendig kamera i 640x480 klassen og det tar gode bilder både ute og inne. Det vi derimot ikke liker med dette kameraet er at du kun kan bruke LCD-skjermen som søker.

Publisert

Gode bilder

Flere kameraer i denne klassen har problemer med å registrere farger riktig. Konica Q Mini klarer dette bra både ute og inne. På vårt standard testfoto var det nesten ikke nødvendig å korrigere i det hele tatt. Vi er også godt fornøyd med gjengivelsen av detaljene i bildet. Tynne linjer kommer godt frem, og kompliserte mønstre som dukkens kjole er godt definerte. Også hudtoner har en behagelig og god tone.

Utebildene vi har tatt med dette kameraet holder også høy standard. Detaljene er fint gjengitt, og fargene er uten støy (islett av andre farger). Noen av bildene ble litt mørke, men dette er lett å korrigere enten med den innebygde eksponeringskontrollen eller i et bildeprogram. Alt i alt er vi godt fornøyd med bildekvaliteten.

Dårlig søker

Konica Q Mini er et enkelt kamera å betjene, og alle funksjonene er lagt direkte på trykknapper (ikke meny på skjermen) på kamerahuset. Det er ikke mange funksjoner å velge blant, men nødvendige blitzfunksjoner og kontroll med eksponeringen er på plass. Det er ikke optisk søker på dette kameraet, og du er dermed nødt til å bruke LCD-skjermen for å komponere bildene dine. Dette fungerer fint innendørs, men utendørs blir denne skjermen for utydelig. Det er mulig å justere lysstyrken på skjermen, men det hjelper ikke så mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer