Konklusjon - Det beste PC-tilbudet

Vårt falt til slutt på PC-en fra MPX.

Publisert
Sist oppdatert

Ingen av tilbuds-PC-ene er kompromissløse. Det hadde vi ikke heller forventet i denne prisklassen. For eksempel er det helt på det rene at der enkelte har satset på svært kraftig grafikk, har det gått på bekostning av noe annet, som lagringsplass, skjerm og minne.

Men den gyldne middelvei behøver ikke å være så verst den heller, spesielt ikke når utstyrsnivået ellers er godt.

Aller best mener vi at Compaq-PC-en fra MPX kommer ut. Her får du en kompakt og pen maskin med oversiktens kraftigste prosessor, bra skjerm og grafikkløsning, trådløst nettverk og oversiktens beste programpakke.

Hakk i hæl kommer PC-ene fra Multicom, Komplett og Datakjeden, hvor spesielt de to førstnevnte definitivt bør vurderes dersom PC-en skal brukes til utstrakt spilling.

Hørte vi "please, mamma og pappa" fra den vordende konfirmant?

Her kan du selv sammenligne noen av de viktigste egenskapene, grønt markerer spesielt sterke komponenter, mens rød markerer det motsatte:

Tilbake tilPC-tilbudene for april/mai 2009 - forsideBilder og vurdering av PC-eneYtelse - hva kan du forvente?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer