Konklusjon og avstemming

Publisert
Sist oppdatert

Å sammenligne tilbud og velge Det Beste Tilbudet er ikke enkelt. Leverandørene tilbyr alltid maskiner med litt forskjellige egenskaper, du får ikke både i pose og sekk.

Noen tilbyr stor skjerm, men med mindre minne og harddisk, andre satser på kraftigere prosessor, andre på kompakt format.

En PC som skal brukes til underholdning og spesielt video, bør ha stor skjerm og maskinvare som kan dra det hele rundt. Men en slik maskin passer bedre til å flyttes på enn å bæres med over alt.

Andre legger vekt på at en bærbar skal være lett og kompakt og få plass i veska man har med seg overalt.

I disse sammenligningene er vi ikke ute etter en spesiell type maskin, men en som treffer de fleste. Da er det balansen mellom egenskapene som teller.

Vårt valg

Denne gangen er det de identiske maskinene fra MPX og Netshop som får stempelet "Beste PC-tilbud". Dette er maskiner som dekker de aller fleste behov, med en ytelse og et format man vil kunne trives med.

Prosessor, minne og lagring er utmerket, grafikken ligger et lite hakk over de fleste andre i sammenligningen (men ikke på topp, på 3D-tester scorer maskinene fra Komplett og Datakjeden bedre), og tilkoblingene gjør at de passer til det meste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer