Konklusjon og avstemming

Publisert
Sist oppdatert

Som alltid i disse sammenligningene av tilbud er det ikke enkelt å velge Det Beste Tilbudet. Leverandørene tilbyr maskiner med hovedvekt på litt forskjellige egenskaper, du får ikke både i pose og sekk.

Noen tilbyr stor skjerm, men med mindre minne og harddisk, andre satser på kraftigere prosessor, andre på kompakt format.

Bruker du PCen mye til underholdning, spesielt video, er det viktig med stor skjerm og maskinvare som kan dra det hele rundt.

At maskinen er bærbar betyr forskjellige ting for mange, noen vil at den skal være lett og kompakt og få plass i veska man har med seg overalt, andre krever bare at den enkelt lar seg flytte mellom stua og soverom.

I denne sammenligningen er vi ikke ute etter en spesiell type maskin, men en som treffer de fleste. Da er det balansen mellom egenskapene som teller.

Denne gangen blir det maskinen fra MPX som blir vårt valg. Vi begrunner det med at den har stor og god skjerm med høy oppløsning og LED teknologi, relativt lett vekt størrelsen tatt i betraktning, stor harddisk og for øvrig er den godt utstyrt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer