Konklusjon og avstemming

Publisert
Sist oppdatert

Som alltid i disse sammenligningene av tilbud er det ikke enkelt å velge Det Beste Tilbudet. Leverandørene tilbyr maskiner med hovedvekt på litt forskjellige egenskaper, du får ikke både i pose og sekk.

Noen tilbyr stor skjerm, men med mindre minne og harddisk, andre satser på kraftigere prosessor, andre på kompakt format.

Bruker du PCen mye til underholdning, spesielt video, er det viktig med stor skjerm og maskinvare som kan dra det hele rundt.

At maskinen er bærbar betyr forskjellige ting for mange, noen vil at den skal være lett og kompakt og få plass i veska man har med seg overalt, andre krever bare at den enkelt lar seg flytte mellom stua og soverom.

I denne sammenligningen er vi ikke ute etter en spesiell type maskin, men en som treffer de fleste. Da er det balansen mellom egenskapene som teller.

Denne gangen blir det maskinen fra MPX som blir vårt valg. Vi begrunner det med at den har stor og god skjerm med høy oppløsning og LED teknologi, relativt lett vekt størrelsen tatt i betraktning, stor harddisk og for øvrig er den godt utstyrt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.