Konklusjon

Vårt valg faller denne gang på maskinen som tilfredsstiller både underholdnings- og arbeidsaspekter best.

Konklusjon
Publisert
Sist oppdatert

Innenfor en prisramme på ti tusen kroner kan man prioritere vidt forskjellig når man bygger en maskin. Dette gir seg store utslag i bruksesgenskaper og ytelse.

De tre maskinene som endte opp på testbenken er derfor vanskelig å sammenligne på generell basis, men må velge ut spesielle bruksområder for å skille dem fra hverandre.

Når det gjelder video er Toshiba i særklasse med Blu-ray og full HD, de andre maskinene ligger en generasjon etter med DVD og lavere oppløsning.

For spillytelse er Asus klart på topp, også annen prosessorkrevende bruk som videoredigering og kverning av mediadata kjører best på en Core i7.

Aceren har en batteritid som er helt overlegen på testbenken, men i praktisk bruk med mer batterivennlige innstillinger vil også de andre maskinene klare seg betraktelig lenger.

Hvilken maskin?

Hva som vil være den riktige maskinen kommer an på bruksområdet. I denne sammenhengen vil vi sette kombinasjonen av underholdningsdelen og arbeidsmulighetene som hovedkriterier.

Derfor opprettholder vi valget av Toshiba som vinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer