Alle produktfoto: Per Ervland
Vi presiserer, og igjen med fet skrift: dette er alle gode kameraer.
Muligens bryr du seg ikke så mye om brukervennlighet, men prioriterer ytelsen, eller kanskje du ofte er ute i hardt vær og trenger et kamera med robust konstruksjon? Hvert kameras styrker og svakheter er beskrevet under, slik at du selv kan gjøre deg opp en mening om hva som passer best for deg.
Husk også at det vil være elementer vi ikke kan trille en «universal» terning for - hvor godt kameraet føles i din hånd er det bare du som kan vurdere, kanskje sitter du på en liten samling av gamle objektiver du kan bruke, eller kanskje har du venner som du kan byttelåne objektiver med. Det er mange kritierer du må legge til grunn når du går for et speilreflekskamera, som også går utenfor kriteriene vi har lagt vekt på.
Når det er sagt, vil vi spesielt trekke frem to kameraer:
Best i test: Canon EOS 450D
For andre året på rad er det Canon som trekker det lengste strået; denne gangen med EOS 450D. Canon har oppgradert den forrige modellen (400D) på flere punkter, både med bildestabilisert kit-objektiv, høyere oppløsning, større søker og skjerm med mer.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger