Konklusjon

Her er det beste tilbudet.

Publisert
Sist oppdatert

Det kan være litt av en jobb å finne det beste PC-tilbudet, og i mange tilfeller byr dette på skikkelig hodebry og mye formålsløs kløing i skjegget.

Ved en anledning endte vi til og med opp med å kåre to vinnere.

Denne gangen var det adskillig enklere, for det er en av disse bærbare som har skilt seg kraftig ut på nesten alle punkter, og har du faktisk lest de to foregående sidene blir du nok ikke overrasket nå.

For når MPX selger en datamaskin som Acer Aspire 5930G til under syv tusenlapper er det vanskelig å argumentere mot å kåre dette til beste PC-tilbud. Denne bærbare har nemlig best ytelse, best batterilevetid og er mest stillegående - tre svært viktige kriterier.

I tillegg er Centrino 2-maskinen utstyrt med blant annet blåtann, 802.11n trådløst nett, HDMI, eSATA-port og dokkingkontakt.Det betyr på ingen måte at vi ikke likte flere av de andre modellene. Hadde vi ikke brydd oss om spillytelse og batterilevetid i det hele tatt hadde vi kanskje valgt oss Asus M51Se i stedet, som frister med høyere skjermoppløsning.Og hadde vi vært ute etter å spare mest mulig penger hadde kanskje Aspire 5920G vært aktuell - men i våre øyne er det en vel anvendt tusenlapp å handle 5930G i stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer