Konklusjon

Vi kårer det beste tilbudet de beste tilbudene!

Publisert
Sist oppdatert

Det er trangt på toppen, ingen tvil om det.

De tre bærbare vi har testet i denne runden har sine styrker og svakheter - men for det meste er det styrker. Det gjør ikke vår jobb spesielt mye enklere, men det gjør at dere som kunder får et større og bedre utvalg.

Så som det alltid er med kjøp av datamaskiner er det deg og dine behov som til syvende og sist avgjør hva som er det beste kjøpet nettopp i ditt tilfelle.

Dersom det er ytelse og ingenting annet som teller er det Toshibaen som er kongen. Vi likte egentlig Toshiba Satellite U300-144 svært godt; den er solid og enkel men likevel elegant, kjapp og velutstyrt. Og det som ødelegger alt er - i det minste i våre ører - en altfor plagsom vifte.

Hvorvidt de svakere Satellite U300-159 eller U300-14K har det samme problemet vites ikke.

Innehar du evnen til å lukke ørene anser vi Toshibaen som et trygt og godt kjøp, men ettersom de fleste mennesker ikke klarer det så blir det ingen generell anbefaling fra oss.

Da står vi igjen med to PCer. Multicoms Compal JFT00 er like solid og omtrent like kjapp som Toshibaen, (og kan gjøres enda mer sprelsk dersom du går amok i Multicoms konfigurator), er ellers minst like velutstyrt, kan fås med lite eller stort batteri og i sort eller hvit utførelse. Og selv om den ikke akkurat er lydløs er den langt mer behagelig for øret enn Toshibaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer