Konklusjon

Så hvilken bærbare er det beste tilbudet?

Publisert
Sist oppdatert

Vi hadde vel kanskje forventet oss en god del pirk på disse bærbare PCene i klassen 7.000 kroner og nedover, men her er det egentllig ikke så mye å sette vår bortskjemte finger på. Faktisk må vi innrømme at de på mange måter imponerer når det gjelder både ytelse og kvalitet - det er tre gode maskiner vi testet.

Det at det ikke er så mye å trekke byr på den annen side på visse problemer når vi skal plukke ut kun ett eksemplar som skal være mer attraktivt enn de andre. Glem derfor ikke at PC-kjøp i stor grad er en individuell greie siden forskjellige folk har forskjellige prioriteringer. Kort sagt: det som er rett kjøp for naboen din er ikke nødvendigvis rett kjøp for deg.

For å begynne med Toshibaen fra Netshop så er dette det billigste tilbudet, men mangler også litt i forhold til de to Acer-modellene. Den har halvparten så mye harddiskplass, en GB minne i stedet for to og mangler webkamera.

Selvfølgelig kan du bruke noen av pengene du sparer til å oppgradere minnet eller harddisken, men når også vekten viste seg å være høyere enn vi først trodde blir det plutselig veldig lite som skiller denne fra de to Acerene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer