Konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

Vi valgte i utgangspunktet PCen fra Multicom siden den ble levert med 19-tommers skjerm og i tillegg hadde ISDN/Modem installert.

Dette med ISDN/modem er det en del som har kommentert, og vi forstår selvsagt innvendingene om at dette ikke lenger er så viktig i disse bredbånds-tider.

Selve skjermen var like god som skjermene som fulgte med de andre PCene, og større, så dette er et pluss. Selv om noen alltid vil hevde at en 19-tommer bør ha høyere oppløsning enn en 17-tommer. Vi synes at en 19-tommer rett og slett byr på mer komfort, siden vi kan lene oss godt tilbake og lese f.eks. nettsider. Det er ikke like behagelig med en 17-tommer.

Når det gjelder ytelsen, så er den helt på linje med de andre, til tross for mindre minne. Vel å merke ved bruk av testprogrammer, som ikke er representativt for alle typer bruk.

Men Multicom har minst utbyggingsmuligheter, selv om de er tilstrekkelige for de aller fleste.

Men vi var ikke tilfreds med at den ikke klarte å kjøre harddisk-testen.

Hva med de andre PCene? Komplett har mindre disk, men mer gedigent kabinett. Netshop har vi egentlig ingen ting å utsette på, og MPX var også bra bortsett fra at den ikke klarte å kjøre minnetesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer