Konklusjon

Joda, med litt finpussing kan dette bli riktig bra.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mye bra på KiSS DP-558, men den er ikke helt ferdig, og de Internettbaserte tilleggstjenestene virker heller ikke helt stabile.

Det er for eksempel ikke mulig å overføre filer til og fra harddisken, selv om dette er beskrevet i manualen.

Manøvreringen på fjernkontrollen er også litt inkonsekvent. Stopp-knappen og tilbake-knappen fungerer om hverandre, og gjør det samme, men ikke i alle menyer. Noen ganger hiver Stopp-knappen deg tilbake til TV-modus, og ikke ett nivå opp som man hadde trodd.

Snarveier direkte til HD, TV fungerer ikke, og Volumkontroll finnes i form av to knapper med pluss og minus, men de fungerer ikke selv om det indikeres i displayet.

Vi opplevde også at lyden plutselig falt ut ved et par anledninger, og at apparatet hang seg en del ganger.

Men KiSS er kjent for både å rette opp feil og levere oppgraderinger, selv om det ikke alltid går like fort som man skulle ønske.

Så foreløpig er det en fin DVD-spiller, utrolig brukervennlig TV-opptaker og allsidig fil-avspiller. De mer eksotiske og avanserte funksjonene er ikke helt patente, men de er under arbeid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.