Konklusjon

Publisert

Nyhetene i Windows ME-kjernen er ikke så omfattende at du behøver å være redd for at det snart kommer programmer som du ikke kan kjøre i Windows 98. Du vil helt sikkert fortsatt kunne laste ned og bruke nye versjoner av Internet Explorer, Windows Media Player og andre godbiter fra Microsoft, uten å bli ”tvunget” til å oppgradere.

Noen forbedringer er imidlertid verdt en oppgradering i seg selv; System File Protection og System Restore. Aldri før har det vært enklere å styre unna og rette opp feil i Windows. Det finnes riktignok tredjeparts programvare som utfører oppgavene omtrent på samme måte (for eksempel Powerquest Second Chance, som du kan lese om i 12002">denne artikkelen), men ingen løsninger er like skreddersydd til operativsystemet.

Vi sitter igjen med en følelse av at Microsoft har gjort en grundig jobb med ME. Kjernen i operativsystemet har bestått i flere år nå, og har etter hvert blitt meget gjennomarbeidet. Dette gir seg blant annet utslag i at fleroppgavekjøringen går glattere enn før, blåskjermene blir stadig sjeldnere, og programmer låser seg sjeldnere. Vi legger til at dette er basert på våre erfaringer, og at faktorer som maskinvare, tredjeparts drivere, programmer osv, alltid vil spille en sentral rolle med hensyn til stabiliteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer