Konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

Å velge en vinner eller anbefale en maskin i denne testen var vanskelig, men det er jo ikke noe nytt. Enten er maskinene veldig like, eller prisforskjellen er så stor at det blir på grensen til det urettferdige å sammenligne.

Det er flere forskjellige innfallsvinkler. Man kan være beinhard på pris og se hva man får for pengene, man kan måle ytelse og utstyrsnivå og la prisen komme i annen rekke eller man kan se på helheten og veie opp mot pris og bruksområde.

Knepen seier

Denne gangen har vi valgt ut Fujitsu Siemens som en knepen vinner. Det er ikke fordi den løper fra de andre, men fordi den har en god balanse mellom egenskaper, ytelse og pris.

Vi legger vekt på at skjermen sparer deg for problemer med reflekser og at prisen er 500 kroner lavere enn de fleste andre i testen. Ytelsen er også i det øverste sjiktet, og forskjellen mellom maskinene generelt er ikke så stor at dette spiller avgjørende rolle.

Hakk i hæl har vi Acer og Dell. Acer har en meget lekker design, meget god ytelse og gode spesifikasjoner.

Her trekker brukervennligheten ned, knappene på pekeplaten står overhodet ikke i stil med resten av maskinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer