Konklusjoner

Alle de tre PCene gjorde et bra inntrykk på testpanelet, men du bør være obs på en del forskjeller som kan være av betydning for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Zepto Znote 2100Denne PCen scorer jevnt bra i ytelsestestene, og er en behagelig og fin maskin å bruke. Skjermen er lyssterk, og har en oppløsning vi personlig ville foretrukket, siden vi ofte har mange programvinduer åpne samtidig.

Vi liker også at modellen har 4 USB 2.0-porter, og testens raskeste grafikkløsning. Hvis du har operativsystem fra før, vil du nok sette pris på at PCen blir ca 1.200 kroner billigere dersom du vil ha den levert uten Windows XP.

Det eneste vi finner å trekke, er at maskinen avgir en del viftestøy, spesielt under høy belastning, og at batterilevetiden ikke imponerte oss noe særlig. Trenger du diskettstasjon, er dette dessuten ekstratutstyr på Znote 2100.

Mer info hos Zepto Computer

Tundra 1846LDenne PCen utmerker seg først og fremst med lav pris, og det faktum at den er den eneste som leveres med innebygd trådløst WLAN-kort. Den har også mye mer minne enn de to andre PCene, noe som du vil merke dersom du f. eks jobber med flere programmer samtidig. Harddiskytelsen er også bedre enn på de to andre.

Skjermen er brukbar, men den har litt lavere lysstyrke enn de to andre PCene i denne sammenligningen. Dessuten har PCen den "ivrigste" viften av alle, dvs det skal svært liten prosessoraktivitet til før den starter. Den avgir omtrent like mye støy som Znote 2100.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer