Konsollene blir stadig billigere

Både Sony og XBox blir billigere fra i morgen av. Det er selvsagt hyggelige nyheter for oss forbrukere!

Konsollene blir stadig billigere
Publisert
Sist oppdatert

En priskutt på PS2 har det vært snakk om lenge, og i går kom endelig bekreftelsen. Prisen på maskinen blir nå satt ned fra 2.995 til 2.299 kroner - men ikke lenge etter kom det en melding om at også Microsoft setter ned prisen på sin maskin, XBox, helt ned til 1.800 kroner.

Sony håper på dobling

Til sammen er det solgt rundt 120 000 Playstation 2-konsoller i Norge, og Sony tror priskuttet kan føre til at så mange som 100 000 nye konsoller vil finne veien til norske hjem i tiden frem mot jul.

Playstation 2 er den mest solgte av de tre hovedkonkurrentene på spillkonsollmarkedet, som foruten Sonys konsoll består av Microsofts XBox og Nintendos GameCube. Playstation 2 er da også den av de tre som har vært tilgjengelig lengst, og som det finnes flest spilltitler til.

I følge Sony vil det før jul være tilgjengelig totalt rundt 440 spilltitler til Playstation 2, i tillegg til de rundt 1 000 spilltitlene til Playstation (PSOne) som også leses av Playstation 2. DVD-filmer kan også spilles, uten behov for ekstrautstyr.

Av nyhetene som ventes før jul, ramser Sony opp titler som The Getaway, WRC 2, This is Football 2003, Formula One 2002, Tekken 4, Ratchet and Clank og Kingdom Hearts.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer