Konsollkrigen fortsetter på E3

Los Angeles (DinSide Data): Årets E3-messe hadde et ekstremt imponerende utvalg konsollspill for alle plattformer. Det er umulig å få med seg alt som ble vist, så vi konsentrerer oss om de mest interessante titlene.

Publisert
Sist oppdatert

Både Microsoft, Nintendo og Sony hadde enorme stands på E3, og prøvde å overgå hverandre når det gjelder utvalget av spill og andre nyheter. I og med at alle de store konsollanseringene er bak oss, var oppmerksomheten rettet mot spill, fremfor maskinvare.

For alle GameCube-fans var stikkordet Mario Sunshine, det første spillet til GC som handler om alles favoritt-rørlegger. Spillet følger på mange måter konseptet fra Mario 64 – et konsept som tross alt fungerte enormt bra. Mario har imidlertid nå fått en vannpistol, som brukes mot en slimete substans som har en tendens til å dukke opp over alt. Vannpistolen skremmer også vekk diverse monstre og skapninger som en gang i blant vil forsøke å stoppe deg fra ditt mål – å rense øya hvor du er på ferie fra det nevnte slimet. Mario Sunshine tar alle elementene som gjorde Mario 64 til en suksess, legger til flere nye, og pakker alt inn i en grafikkmotor som utnytter alle de avanserte egenskapene til GameCube.

Legend of Zelda er et annet spill med velkjente Nintendo-personligheter, som tar steget til neste generasjon. Nok en gang spiller du som Link, som forsøker å finne ut hvem som kidnappet hans søster og hvorfor. Også dette spillet henter mye inspirasjon fra forgjengeren, Ocarina of Time. Grafikken er imidlertid en helt annen historie, spillet bruker nemlig cel shadig-teknologien for å få til det flotte, tegnefilm-inspirerte utseendet. Det ser kjempeflott ut!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer