Konstruksjon, ytelse og konklusjon

Anstendig ytelse og stillegående, men med ett stort problem...

Publisert
Sist oppdatert

Utseendemessig har EX400 kanskje ikke så ekstremt mye å skilte med, selv om det blanklakkerte sorte lokket har et småstilig bølgeformet mønster. Ellers er den nokså traust i grå og sort plastikk.

Lokket virker forøvrig anstendig hengslet og yter passe motstand når det åpnes og lukkes. Den mangler en fysisk låsemekanisme (de fleste mindre bærbare i forbrukermarkedet mangler dette i dag), så når magneter mellom lokk og chassis gjør at det må litt ekstra kraft til fra helt sammenlukket tilstand er dette en detalj vi liker.

Selve bredskjermen har en oppløsning på 1280 x 800 punkter og er blank, med god kontrast og anstendige farger. Lysstyrken er ikke like god som på de nye LED-skjermene, men totalt sett er den helt grei og som forventet på en bærbar i denne prisklassen.

Når det ellers gjelder generell byggekvalitet føles den på langt nær så solid som for eksempel en ThinkPad, men med tanke på sin vekt - relativt beskjedne 2,2 kilo - er den heller ikke utpreget dårlig. Chassiset har riktignok noen litt myke punkter på undersiden, og ved trykkbelastning skal det ikke mye til for å påvirke panelet eller finne mindre sterke punkter i kanten rundt skjermen, men alt i alt er ikke dette noe som burde lage problemer ved normalt bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer