Kontor til begjær

Hvem vil vel ikke jobbe for Adobe, Google eller Yahoo!

Publisert
Sist oppdatert

/ OffTopic:
Noen journalister reiser rundt og snakker med folk i nærmiljøet. Andre igjen drar til utlandet for å dekke en interessant hendelse, skrive om svenskehandelen eller holde en kjendis i hånda på sydenturen.

Datajournalister tilbringer mye av tiden på Internett. Og sjefene våre krever at det er noe vi skal gjøre fra kontoret.

Hvordan det ser ut på kontoret er ikke like viktig for alle, men det er ingen tvil om at det i de fleste tilfeller er en fordel med en trivelig arbeidsplass.

Du vet, et eget kontor eller et lite hjørne, noen planter, fin utsikt, bar, svømmebasseng, biljardbord, ballrom og TV-spill. Eller kanskje du ikke har kommet lenger enn å drømme om det hjørnet.

Kontor til begjærDette er DinSides redaksjon... vi har ingen hjørner. Eller utsikt. Eller planter. Foto: Per Ervland.

Foto: Flicker-bruker ldandersen.
Foto: Flicker-bruker ldandersen.
Vis mer


Men har du noensinne fundert over hvordan de jobber i disse store og ikke minst rike firmaene? Vel, har du ikke gjort det før så gjør du det sikkert nå - og for å stille din gryende nysjerrighet peker vi deg til Office Snapshots.

Dette nettstedet forsøker å samle bilder fra kontorene til mer eller mindre kjente firmaer. Samlingen er i skrivende stund ikke verdens største, men det gir jo et visst inntrykk.

Kanskje mest interessant er det å kikke litt i kulissene på de mest kjente selskapene. Ikke alle kontorene er like supre, men gå for all del ikke glipp av lokalene til Google. Detaljer som å ha en sklie ned til kantina får det til å rykke i misunnelsesnerven.

Skulle det også skje med deg så bruk det til noe positivt - kanskje som inspirasjon til å jobbe hardere, eller ganske enkelt søke den jobben i Adobe.

Og ikke minst kan du få svare på om Microsoft-ansatte bruker Apple-produkter eller ei.

Undertegnede er selv svak for Googles kontorer i Sveits. Lurer på om de ansatte egentlig rekker å jobbe, eller bare sover:

Kontor til begjær


Åja, har du bare hjemmekontor sier du? Vel, da kan du sjekke ut Home Office Snapshots i stedet. Vi er nesten sikre på at du også finner noen som har det verre enn deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer