Kontor til begjær

Hvem vil vel ikke jobbe for Adobe, Google eller Yahoo!

Publisert
Sist oppdatert

/ OffTopic:Noen journalister reiser rundt og snakker med folk i nærmiljøet. Andre igjen drar til utlandet for å dekke en interessant hendelse, skrive om svenskehandelen eller holde en kjendis i hånda på sydenturen.

Datajournalister tilbringer mye av tiden på Internett. Og sjefene våre krever at det er noe vi skal gjøre fra kontoret.

Hvordan det ser ut på kontoret er ikke like viktig for alle, men det er ingen tvil om at det i de fleste tilfeller er en fordel med en trivelig arbeidsplass.

Du vet, et eget kontor eller et lite hjørne, noen planter, fin utsikt, bar, svømmebasseng, biljardbord, ballrom og TV-spill. Eller kanskje du ikke har kommet lenger enn å drømme om det hjørnet.

Dette er DinSides redaksjon... vi har ingen hjørner. Eller utsikt. Eller planter. Foto: Per Ervland.

Men har du noensinne fundert over hvordan de jobber i disse store og ikke minst rike firmaene? Vel, har du ikke gjort det før så gjør du det sikkert nå - og for å stille din gryende nysjerrighet peker vi deg til Office Snapshots.

Dette nettstedet forsøker å samle bilder fra kontorene til mer eller mindre kjente firmaer. Samlingen er i skrivende stund ikke verdens største, men det gir jo et visst inntrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer