Kontroll med enkeltsidene

Publisert

FrontPage har tre metoder for å redigere enkeltsider.

WYSIWYG

Editor er den metoden i FrontPage du kommer til å bruke mest. Editor er en WYSIWYG-editor (What-You-See-Is-What-You-Get, eng. for "det du ser er det du får"), og selv om den har sine svakheter, er den meget brukervennlig.

Editor bruker hjelpelinjer for å vise oppsettet på sidene dine, og benytter Microsoft Internet Explorer som nettleser for å vise resultatet.

Du kan i prinsippet lage alt av normale HTML-objekter i Editor, og takket være hjelpevinduer behøver du ikke å kunne HTML-koder for å få ting til å se bra ut.

Det er også enkelt å endre formatet på objekter du har laget, men FrontPage er ikke like elegant som [NetObjects], som definerer alle objekter, tekst eller bilder, som bokser som fritt kan flyttes rundt.

HTML

Du kan se og redigere direkte i HTML-kodene dine. Vi testet dette ved å sette inn et par koder som tidligere versjoner av FrontPage har pleid å overskrive. Selv om vi hoppet rundt i FrontPage og fortsatte å redigere, lot FrontPage 98 disse kodene være i fred.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer