Kontroll over helheten

Publisert

Explorer er verktøyet i FrontPage 98 som hjelper deg med å holde orden på alle filene som til sammen blir webtjenesten din.

Explorer har flere metoder for å presentere filene i webtjenesten din. Dokumentene settes opp i en hierarkisk struktur, med forbindelser mellom. Det trengs ikke mer enn et klikk før du har opprettet et nytt dokument, og dette kan plasseres hvor som helst i strukturen.

Men Explorer blir nærmest unyttig i det øyeblikk du har behov for å gjøre ting mer komplisert. Explorer sliter nemlig med å skjønne at webtjenester kan organiseres annerledes enn hierarkisk.

Eksempel: En bedrift har laget en webtjeneste som er organisert på samme måte som bedriften, med avdelinger og underavdelinger. Men ofte vil en underavdeling kanskje sortere under to avdelinger. Og noen ganger kan en underavdeling være hovedansvarlig for enkelte oppgaver. Dette fikser ikke Explorer, og du blir nødt til å holde deg til den hierarkiske strukturen, eller organisere ting manuelt.

Kontroll over lenker

FrontPage har et godt system for testing av lenker. Du kan få vist en grafisk fremstilling av hvilke lenker som knytter seg til hvert dokument, og ved å klikke på hvilket som helst dokument, vil FrontPage utvide denne fremstillingen slik at også lenkene fra dette dokumentet vises.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer