Konvertér filer på nett

Kjekk nettjeneste konverterer mellom filformater på et blunk.

Med cloudconvert kan du laste opp en fil og få den tilbake i et annet format.
Med cloudconvert kan du laste opp en fil og få den tilbake i et annet format. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En gang i blant mottar man en fil i et format man ikke har program til å åpne, eller som man av andre grunner skulle ha konvertert til et annet format; for eksempel for å kunne spille den av på en mobil enhet.

Les også: Slik får du DVD-ene over på iPad

Her kommer nettjenesten cloudconvert til nytte. Tjenesten lar deg laste opp filer i et 180 ulike formater og få dem konvertert til ønsket format.

Eksempelvis kan du konvertere et Pages-dokument skrevet på Mac til et Word-dokument (selv om du ikke har Mac selv), en .flac-fil (ukomprimert lyd) til MP3 eller en .mts-fil (videoformat som ofte er standard i kameraer med videofunksjon) til et mer egnet videoformat. Cloudconvert har også mulighet for å konvertere mellom ulike ebok-formater.

Det stopper imidlertid ikke der.

I tillegg til å laste opp filer lokalt fra PC-en din, kan du også knytte dem til Dropbox eller Google Drive for å hente filer direkte derfra, og det er også mulig å lagre den nye fila direkte til disse tjenestene.

Les også: Google dumper prisene på nettlagring

Cloudconvert støtter også funksjoner som å laste opp flere filer og få de konverterte filene pakket i én zip-fil (eller en annen arkivtype), eller å slå sammen en haug av bilder til ett PDF-dokument, for eksempel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer