Konvertér filer på nett

Kjekk nettjeneste konverterer mellom filformater på et blunk.

Med cloudconvert kan du laste opp en fil og få den tilbake i et annet format.
Med cloudconvert kan du laste opp en fil og få den tilbake i et annet format. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En gang i blant mottar man en fil i et format man ikke har program til å åpne, eller som man av andre grunner skulle ha konvertert til et annet format; for eksempel for å kunne spille den av på en mobil enhet.

Les også: Slik får du DVD-ene over på iPad

Her kommer nettjenesten cloudconvert til nytte. Tjenesten lar deg laste opp filer i et 180 ulike formater og få dem konvertert til ønsket format.

Eksempelvis kan du konvertere et Pages-dokument skrevet på Mac til et Word-dokument (selv om du ikke har Mac selv), en .flac-fil (ukomprimert lyd) til MP3 eller en .mts-fil (videoformat som ofte er standard i kameraer med videofunksjon) til et mer egnet videoformat. Cloudconvert har også mulighet for å konvertere mellom ulike ebok-formater.

Det stopper imidlertid ikke der.

I tillegg til å laste opp filer lokalt fra PC-en din, kan du også knytte dem til Dropbox eller Google Drive for å hente filer direkte derfra, og det er også mulig å lagre den nye fila direkte til disse tjenestene.

Les også: Google dumper prisene på nettlagring

Cloudconvert støtter også funksjoner som å laste opp flere filer og få de konverterte filene pakket i én zip-fil (eller en annen arkivtype), eller å slå sammen en haug av bilder til ett PDF-dokument, for eksempel.

Avanserte brukere kan også velge codec og bitrate dersom de konverterer video og mer til.

Tjenesten er foreløpig i betautgave, og er (i hvert fall inntil videre) gratis å bruke.

URL: https://cloudconvert.org/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer