Kopier iPhone-musikken

Her er noen programmer som lar deg kopiere musikken fra iPhone og iPod Touch

Publisert
Sist oppdatert

Alle som eier en iPhone eller iPod touch har trolig på et eller annet tidspunkt irritert seg over at iTunes er påkrevd for å overføre musikk til dingsen. I det minste dersom du bruker flere datamaskiner.

Det er nemlig en innebygd begrensning i iTunes som gjør seg gjeldende dersom du kobler én og samme iPhone/iPod til flere datamaskiner; du får nemlig ikke synkronisere musikkbiblioteket mot mer enn én av dem.

Fersk test: Ny generasjon iPod TouchGanske fersk test: iPhone 3G

Selvopplevd problem

Undertegnede har selv opplevd dette problemet, da jeg nylig kjøpte et MP3-album på CDON.no som jeg lastet ned på kontor-PCen min (nei, jeg kjøper ikke musikk med DRM gjennom iTunes). iTunes nektet å overføre denne musikken til min iPhone, fordi jeg allerede hadde synkronisert den mot hjemme-PCen min.

Løsningen som iTunes skisserte var alt annet enn brukervennlig. For å overføre albumet måtte jeg først slette all musikken som lå på spilleren fra før. Kjedelig når ingenting av musikken lå på jobb-PCen.

Hadde jeg hatt en iPod Classic eller iPod Nano kunne jeg ha brukt gamle kjenninger som MediaMonkey, WinAmp, MediaJukebox eller et annet program, som ikke har denne ugreie begrensningen. Det hadde samtidig gjort det mulig å overføre musikk begge veier, både til og fra spilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer