Kopier og bacup av AVCHD på DVD-brenner?

Publisert
Sist oppdatert

Hei! Jeg har i en årrekke redigert filmer i Pinnacle Studio fra mitt DV kamera og alt har funket bra. Nå har jeg avansert til HD kamera og trodde prosessen fortsatte med samme gode resultat. Men nei.... Det fungerer som forventet med import og redigering. Når jeg så skal lage filmen velger jeg Make Disc og AVCHD, samt Beste kvalitet. Jeg brenner den ferdige filmen på en- eller tolags DVD. Plata settes så i blurayspilleren og det ferdige resultatet ses på TV'en i flott kvalitet. Alt gikk altså som forventet, helt til jeg putter plata inn i DVD brenneren i PC'en igjen for å se filene på plata. Da viser det seg at plata er tom.0 byte innhold og 0 byte ledig. Jeg kan tydelig se at plata er brent og den funker helt topp på blurayspilleren. Hva skjer? Selvfølgelig er jeg glad for å sitte med en ferdig film på den brente plata, men hva hvis et annet familiemedlem vil ha en kopi? Jeg kan jo ikke kopiere en plate der innholdet ikke eksisterer. I tillegg kunne det vært veldig greit å ha en kopi av alle filmene ferdig redigert på en ekstern HDD som backup. Inntil denne situasjonen er avklart får jeg legge redigeringen på is, og bare laste inn råfilmen på PC'en for å tømme minnekortene. På forhånd takk. Hilsen Geir

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer