Kopiering og kompresjon av filer

Vista har fått mye kritikk for trege filoperasjoner. Her ser du hvordan de forskjellige prosessorene løser oppgavene i operativsystemet.

Publisert
Sist oppdatert

Først kopierte vi en mappe bestående av mer enn 800 filer fra en partisjon til en annen på samme harddisk. Service Pack 1 har sørget for at kopieringen starter omtrent momentant, men heller ikke her er forskjellene signifikante, selv om 23 sekunder merkes:

Kopiering og kompresjon av filer


Neste oppgave var å komprimere en mappe bestående av en rekke forskjellige filer, til sammen 169 MB. Denne oppgaven er langt mer prosessoravhengig, og tallene taler sitt tydelige språk:

Kopiering og kompresjon av filer


Forskjellen er vesentlig større enn hva klokkehastigheten skulle tilsi, her har helt klart to kjerner og mer annet nivå hurtigminne slått meget positivt ut for C2D-prosessorene.

>> Les videre: Ripping av musikk-CD

Eller velg deltest:
[Installasjon og oppstart av programmer] [Kopiering og kompresjon av filer] [Ripping av musikk-CD] [Videokompresjon og avspilling] [Ytelsestall: Passmark Performance Test 6.1][Temperaturer og støy] [Konklusjon]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer