Kornete grafikk i spill

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Det er noe galt med dataen min, og jeg vet ikke hva det kan være. Når jeg spiller spill er grafikken veldig dårlig og firkantet, som om de var veldig gamle, men slik skal det jo ikke være i Counter Strike.

Når jeg klikker mg inn i Oppgavebahndling står det spørsmålstegn ved "PCI card input" og "Multimedia Audio Controller." Kan dette ha noe med saken å gjøre?

Hovedkortet mitt er laget av MSI, og det eneste jeg vet om skjermkortet er at det er en NVIDIA-brikke.

Hilsen Almir

Datadoktoren svarer

Hei Almir,

Det er vanskelig å vite nøyaktig hva problemet kan skyldes, men gule spørsmålstegn i oppgavebehandlingen skyldes at Windows ikke finner riktige drivere til enheten.

Siden du har problemer med grafikken i spill, og likevel har lyd, tipper jeg at du kan løse problemet ditt ved simpelthen å hente ned de siste driverne fra MSI og NVIDIA.

Da trenger du å vite nøyaktig hvilket hovedkort du har, som kan være litt vanskelig med tanke på hovedkortet. Det kan tenkes at du må åpne kabinettet og se etter et modellnummer eller lignende. De siste driverne til MSI-kort finner du på hjemmesiden deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.