Korrupt minneplugg

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Har nylig kjøpt meg en minnepenn fra Kingston type DataTraveler 200.Fyllte den opp med viktige ting fra jobben og tenkte at alt skulle gå greit.Det var inntil jeg hadde brukt den 4-5 ganger, ved å sette den inn i maskinen og tatt den vanlige prosedyren med å "trygg fjerning av maskinvare" for så å kunne ta den ut av maskinen.

Helt uten videre så sluttet den å virke, i stede for å generere det gitte navnet jeg hadde gitt den så kom det bare opp "removable disk".Av en eller annen grunn så tror nå usb sticken at den er en CD/DVD spiller, noe som bekreftes av at når jeg prøver å åpne den så kommer det "please insert a disk into drive".

Dette pågikk en stund og jeg får scannet den med jobbpc'en (microtrend officescan, XP), denne scannen tar litt tid men gir ingen resultater.

Til ca 2 mnd seinere så prøver jeg en siste gang med Vista på min private pc, siden jeg har prøvd dette før på vista så hadde jeg ikke noe stort håp.

Jeg satte den inn i pc'n som vanlig og åpnet min datamaskin, og til min store overraskelse så funka USB sticken helt vanlig.

Innen 10 min så hadde AVG (vista) reagert på en trojaner som hadde lurt seg inn på sticken, jeg prøvde å fjerne det på vanlig måte, som poweruser og jeg prøvde å legge trojaneren i "hvelvet".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer