Koss Porta Pro forsvinner fra Elkjøp, Expert og Lefdal

Kjeden vil ikke selge Norges kanskje mest populære hodetelefon. Hvorfor?

POPULÆR: Om du først ser etter, vil du oppdage mange med disse Koss Porta Pro-hodetelefonene i bybildet. Nå kan det bli færre.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
POPULÆR: Om du først ser etter, vil du oppdage mange med disse Koss Porta Pro-hodetelefonene i bybildet. Nå kan det bli færre. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av Norges mest populære hodetelefoner gjennom mange år, Koss Porta Pro, var tidligere en selvskreven vare i elektrobutikkene. Men nå har Expert, Elkjøp og Lefdal sluttet å selge den.

Elkjøp og Lefdal, som har samme eiere, selger andre Koss-produkter, men ikke Porta Pro. Expert har tatt skrittet helt ut, og sluttet å selge samtlige Koss-produkter. Prisen har sunket betydelig de siste årene, men fortsatt får du livstidsgaranti med på kjøpet.

Les også: Koss oppdaterer Porta Pro – nå med Koss Touch Control

Vil ikke uttale seg

– Jeg kan ikke si noe konkret hvorfor vi velger å ta inn eller ut enkeltprodukter av sortimentet. Generelt er momenter som prispunkt og hvilke andre hodetelefoner vi velger å ta inn med på å avgjøre hvordan innkjøperne setter sammen varemiksen, sier kommunikasjonsrådgiver Line Oddekalv i Elkjøp til DinSide.

Med andre ord vil hun ikke ut med grunnen til at Elkjøp og Lefdal har fjernet Porta Pro fra butikkhyllene. Samtidig utelukker hun ikke at de kan komme tilbake.

Også Expert er svært forsiktige med hva de sier. Ettermarkedssjef Roger Tangen vil ikke engang fortelle DinSide om de selger Porta Pro eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer