Kraftig oppgradert jukebox fra Creative

Først kommer Creative Jukebox Zen NX, med 30 GB lagringsplass (8.000 sanger eller deromkring). Senere i høst kommer Zen TX, med plass til det dobbelte.

Kraftig oppgradert jukebox fra Creative
Publisert
Sist oppdatert

Creative har hatt stor suksess med sine MP3-jukeboxer, senest Creative Jukebox Zen som kom i fjor. Nå kommer etterfølgerne, og først ut er Zen NX. Spilleren er utstyrt med en 30 GB 2,5" harddisk, og du overfører musikkfilene dine (MP3 og WMA) fra PCen via et USB 2.0-grensesnitt. I følge Creative skal du kunne overføre ca én sang i sekundet.

Vekkerklokke

Noen av funksjonene er skifte av språk, klokke, en innsovnings-timer i tillegg til at den funger som en vekkerklokke slik at du kan våkne til musikk. Sangene kan indekseres automatisk og enkelt kategoriseres etter genre, album og artist. Programvare for å lage WMA/MP3-filer på PCen din følger med (Creative MediaSource).

Videre heter det i pressemeldingen at NX og TX skal være raskere og enklere å kontrollere enn sin forgjenger. Den skal også være lettere og tynnere. Du får med et par kvalitets-hodetelefoner av typen Neodymium. Inkludert er også en reiseveske som enkelt kan festes til beltet, stereo hodetelefoner og et batteri-adapter.

Spillerne er utstyrt med et Li-ion oppladbart batteri, som skal holde til rundt 14 timer kontinuerlig avspilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer